Dina färger smälter samman

Tänka, känna, andas, leva....

Det är mycket man ska klara av som människa!

Tänk att det virvlar runt så många olika känslor på en och samma gång i kroppen!

  • Gläde : För att jag har tillbringat en fantastisk helg hos min fina vän Johanna. En helg där vi umgicks, pratatade om livet, mindes. En helg där man kunde känna sältan hos räkorna och havet och hur blåsten slog i ansiktet. Vad bättre finns det än långa samtal över rykande, heta koppar med kaffe?
  • Kärlek: Minnet från Victoria och Daniels bröllop kommer länge att sitta kvar. Den kärleken som finns dem emellan går inte att ta miste på. Två hjärtan som äntligen fick varandra. Jag känner inte avundsjuka utan bara ren glädje när jag tänker på dem!
  • Chock: När jag körde hem från Fjällbacka såg jag plötsligt en man som stod och viftade med en varningstriangel. Han vinkade åt mig att sänka hastigheten och bara några meter längre fram fick det att vända sig i magen på mig. Två bilar hade krockat och kört in i mitträcket. En mamma stod och höll sitt barn krampaktigt i famnen. I framsätet gapade bilbarnstolen tom. Verkar som att änglarna vakade över både familjen och mig. Lite tidigare hade jag stannat till för att köpa en dricka. Var dessa minuter avgörande?
  • Sorg: Älskade fina mormor. En spillra finns det kvar av vad som har varit. En skräva, eller en glasbit där resten av flaskan saknas. Mamma berättade att du har ramlat och snart orkar inte kroppen kämpa längre. Sjukdomen sprider sig som ett gift i kroppen. Men vem vet..kanske väntar ljuset på andra sidan?Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh underbart att lusten att skriva komit tillbaka. Tack fina bästa du för helgen. Att ha vänner som du gör att man orkar och vill lite till


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback