Elsas Mode


www.adlibri.se

För många år sedan, när bloggar var ett helt nytt fenomen och jag fortfarande var student , ramlade jag in hos Englas Showroom och Blondinbella. Jag upptäckte snart charmen med att både att läsa andras nätdagböcker och skriva en egen. Tänk då för många år sedan kunde man inte ana att bloggarna skulle bli en maktfaktor,  både inom media och modevärlden!

Elsa Gustavsson har nyss kommit tillbaka till Sverige efter att ha levt livet i New York. Men att flytta till Stockholm och slå sig fram är inte det lättaste. Speciellt inte när man kommer från Borås och inte har råd med de senaste Pradaklänningarna eller DKNY -väskorna som krävs för att bli en It-tjej! 

Elsa är inte den som ligger på latsidan utan hon bestämmer sig för att slåss med näbbar och klor för att få en plats i vip-elien, i modevärldens Sthlm. För att nå sitt mål startar hon en modeblogg. Bloggen blir dörren in till en värld hon alltid drömt om, där vip-inbjudningar till modevisningar, dater med snygga designerkillar och heta klubbnätter på Stureplan där champangeglasen klirrar i takt med musiken.

Jag tycke att boken var oväntat bra. Det var roligt att läsa en roman som utspelar sig i bloggvärlden! Även om författarspråket inte var det bästa så var handlingen rolig och underhållande. Man vill veta hur det ska gå för Elsa där hon trippar fram på sina LV-klackar matchat med falsk Chanelväska och Gina Tricotkläder!

"Elsas mode
är Sofi Fahrmans debut och den första boken i en trilogi om Stockholms modevärld. En fartfylld, spännande roman för alla som gillar att läsa om shopping, fest, kärlek, sex, inneställen och trender."  (www.adlibris.se)Kommentarer
Postat av: Alexandra

Tack så jättemycket Sofia! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback