On Stage!!

I tisdags när vi hade kompetensutveckling, skola 2011, så vaknade jag upp utan röst! Fick bara fram några hesa kraxanden. Fy så jobbigt det var att sitta i diskussionsgrupper och samtala kring kursplaner och mål när man inte kunde delta i diskussionerna. Jobbade även onsdagen, men sedan fick jag vackert stanna hemma torsdag och fredag.

Försökte hålla gott mod ändå och var väldigt tacksam att jag inte hade ont eller feber. Torsdagen, åkte jag och Labrini till Lager 157. Jag införskaffade bara en T-shirt med text och ett par vantar. Välbehövligt! (-10 igår. Burr!)
Sedan åt vi lunchbuffe på CoCoThai. Så gott det var!

I fredags var det äntligen dags att åka till Göteborg och gå på konsert med min fina Johanna! Hann bara åka en liten bit innan jag hamnade i milslånga köer på vägen. En hästtransport hade vält vilket medförde att ena körbanan var avstängt. Trots att jag kom fram nära en timme senare än tänkt så hann vi gott och väl. Stackars Labrini fick stå i kön i 2,5 timmar. Hu!

Innan uppträdandet gick vi och åt på en italiensk restaurang. Fick ju fira löneförhöjningen, så det blev en storslagen middag med huvudrätt och dessert.

Artister som uppträdde var väldigt proffsiga och duktiga, Eric Saade, Jessica Andersson, Anderas Johnsson, Brolle Yoanna, och Caroline af Ugglas. Babben stod för de humoristiska inslagen, har inte tyckt att hon har varit så skoj tidigatre, men ändrade faktiskt uppfattning, hon var riktigt rolig i fredags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback