Sunday...

Det bästa med söndagar är att man kan passa på att göra sånt som man inte hinner eller skjuter upp under veckan!

Idag har jag tvättat och bytt sängkläder. Skönt med nybäddad säng :)

Har också städat (välbehövligt eftersom jag spillde ut coscos på golvet igår), renast ur papper och kläder och slängt, och handlat. Har som mål att jag ska klara mig en vecka på det som jag handlade idag.

Ska bli spännande att se om det är möjligt! Veckan som har gått har jag nämligen sprungit in på Willys och köpt småsaker som ett paket fil eller knäckebröd nästan varje dag. .Har gått lite för långt när personalen nickar igenkännande ;)

Blev en runda i skogen på eftermiddagen..Gött att ha hunnit med lite motion med!

Veckans planer:

  • Måndag: Hämta min jacka som förhoppningsvis har kommit in på Lindex då!
  • Tisdag: Planering med arbetslaget, Utbildning : Digital lärmiljö och Bugg på kvällen. Tjoho! Då är det äntligen dags att svänga de lurviga igen.
  • Onsdag: Förhoppningsvis ett besök på gymmet.
  • Torsdag: Föreläsning: Grön Flagg-hållbar utveckling, Namnsdagskvällsmat hos familjen?
  • Fredag: Shopping med lillasyster? Tjejkväll?
Ja det finns en del frågetecken och lösa planer i veckan..Hoppas att planerna blir av men man vet ju aldrig vad som händer!


....

Har variit väldigt sparsmakad med mitt bloggande. Inspirationen har inte flödat dirket. Men blev glad då jag gick in på bloggen och såg att jag hade haft så många besökare ändå :) Eller ja många med mina mått mätt iallafall..hihi..men det är så roligt att se att ni är några som vill läsa!

Har fortfarande några tandkrämstuber från Sensodyne Rapid som botar ilningar i tänderna på bara 1 minut kvar om det är någon med problem med ilningar som vill prova? Vänner och kollegor som har provat är mycket nöjda med tandkrämen. Jag har anmält mig till ytterligare en buzzadorkampanj. Håll tummarna för att jag kommer med :)
I am never alone...My colors will burn...

Som ett brev på posten...

Det låg där på dörrmattan, ett vitt kuvert med mitt namn på skrivet med sirliga bokstäver.

Jag öppnade brevet och läste de vackra orden från en person som jag håller mycket av. Hon kommer alltid att finnas på en speciell plats i mitt hjärta.

Det tog nästan två veckor till jag lyckades få ner mina ord och tankar i ett svar tillbaka. Nu fattas bara frimärken och så kan jag äntligen lägga det på lådan. Eller kan man använda frimärken från 2005?!

Så sällan man får "riktiga" brev nuförtiden. Men vilken glädje det är att läsa något annat än mail, sms eller korta rader på facebook.


Bara vanligt vatten...

Stella Fridberg är mitt upp i skrivandet av den sista romanen, som ska avsluta hennes populära svit om om den kvinnliga dektetiven, Franciska Fylke i 1800-talets Stockholm. Böckerna har gett Stella ett eknomiskt oberoende liv. Hon har en paradvåning i Stockholm, inredd av en inredningsdesigner och går klädd i märkesklädern av det senaste snittet.

Då händer det som inte får hända: Ett rör i Stellas älskade lägenhet går sönder och hon får en vattenläcka från helvetet. Ska Stella stanna i renoveringskaoset eller kanske flytta in till sin pojkvän, tv-producenten? Pojkvännen som är hennes trygghet i tillvaron, och som hennes föräldrar inget hellre vill än att hon ska gifta sig och skaffa barn med.

Men allt är inte vad det ser ut som på ytan, Stellas fina ytfasad krakelerar och spricker fortare än vattnet som pumpar ur hennes rör.

Kanske betyder inte pengarna, resorna och märkeskläderna allt? Finns det kanke annat i livet och finns det framför allt någon annan som står trygg och fast vid Stellas sida när det blåser?