Bara vanligt vatten...

Stella Fridberg är mitt upp i skrivandet av den sista romanen, som ska avsluta hennes populära svit om om den kvinnliga dektetiven, Franciska Fylke i 1800-talets Stockholm. Böckerna har gett Stella ett eknomiskt oberoende liv. Hon har en paradvåning i Stockholm, inredd av en inredningsdesigner och går klädd i märkesklädern av det senaste snittet.

Då händer det som inte får hända: Ett rör i Stellas älskade lägenhet går sönder och hon får en vattenläcka från helvetet. Ska Stella stanna i renoveringskaoset eller kanske flytta in till sin pojkvän, tv-producenten? Pojkvännen som är hennes trygghet i tillvaron, och som hennes föräldrar inget hellre vill än att hon ska gifta sig och skaffa barn med.

Men allt är inte vad det ser ut som på ytan, Stellas fina ytfasad krakelerar och spricker fortare än vattnet som pumpar ur hennes rör.

Kanske betyder inte pengarna, resorna och märkeskläderna allt? Finns det kanke annat i livet och finns det framför allt någon annan som står trygg och fast vid Stellas sida när det blåser?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback