Underbara härliga helg...

I lördags hade jag precis tagit på mig träningskläderna och var på väg att packa ryggsäcken för en tur till gymet. Då ringde lillasyster och frågade om jag skulle med på en liten tur till Borås istället.

Hoppade ur träningskläderna och snabbt in i duschen för lite impulsshopping istället. Det blev nya bruna pumps från Vagabond. Halva priset :) En vårfräsch, grön löpare från Village och te som ska smaka citronmarängpaj. Det doftar underbart gott men har inte provat den än. Blir perfekt med en rykande kopp ikväll.

Vi gick runt och letade efter ett ledigt bord där vi kunde vila våra ben och dricka lite kaffe. På tredje stället hade vi tur och fick ett ledigt bord. Det var många kaffesugna shoppare på stan :) På caféet hade det bakverk som gjorde att munnen vattnades, men vi var ståndaktiga och åt goda smörgåsar istället.

Det blev en liten tur till Knalleland innan vi åkte hem. Lördagen avslutades hemma hos Labrini. Schalgerkväll och vår favorit, Danny gick vidare till Globen!

Idag fick jag ta igen lördagens uteblivna träning. Sedan blev det söndagslunch hos mamma och pappa. Dillkött! Så oväntat gott det var!!

Tävling..

Eftersom min dator kraschade med buller och bång har jag inte kunnat uppdatera om vem som har vunnit i cliniderm tävlingen. Men tack alla ni som tävlade!! De vinnande deltagarna lottade jag fram eftersom jag fick så fina motiveringar var det omöjligt att välja! Vinnarna är underrättade via mail! Så grattis till er som vann och hoppas att ni blir lika nöjda som jag med Cliniderm produkterna!