Tävling!!

Som buzzador har jag fått turen att få ha en tävling i samarbete med Buzzador och Cliniderm

Jag fått möjlighet att prova Cliniderms rengörningsmjölk, dagcreme och serum och nu kan fyra läsare också få chans att få prova dessa produkter genom att tävla här på bloggen! 4 stycken vinnare kommet att få varsinn Gåvobox som innehåller:

Active Protection Day Cream, 5 ml
Age serum, 2 ml
Ultra soft Cleansing Milk 5 ml
Barrier Repair 5 ml- skyddar torr och stram hud
Optimal Strenght Night Cream 5 ml- hudstärkande
Ideal Balance Skin Tonic 5 ml - uppfriskande och milt exfolierande

Värdet på gåvoboxarna är ca 200 kr st.

Cliniderms uppdaterade sortiment lanserades i januari 2010, efter 500 timmar i labbetet och över 200 försök, tester och korrigeringar. Det har nu gett resulat i en hudvårdsserie som är anpassad till en mordern nordisk livsstil!. Tester visar även att hudens skydd mot yttre påfrestningar ökar med hela 55%.

Varje enskild produkt innehåller ingridienser som aktivt stärker och skyddar huden såsom antioxidanter, fuktbindare och milt rengörande tensider.

Så här tävlar du:


1. Maila mig svaret på frågorna nedan på
sofiabohman81@hotmail.com samt:
2. Skriv en kommentar till inlägget och motivera varför just du ska vinna
_________________________________________________________________

1
.Hur påverkar det nordiska klimatet din hud?
2. Vilka är två av hudens viktigaste skyddsbarriärer?

Svaret och mycket annat om Cliniderms produkter hittar du på
http://www.aconordic.se/cliniderm.aspx/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=adx


Kallt så in i norden!!
Som buzzador har jag fått  möjligheten att prova en för mig helt ny hudvårdsserie, Cliniderm. Det är en ny generation hudvårdsprodukter - särskilt utvecklade för kvinnor i nordens unika behov. Vårt speciella klimat, med stora variationer i både temperatur och luftfuktighet, innebär stora påfrestningar för huden.
Vi lever dessutom i ett samhälle där livsstil ställer höga krav – både yrkesmässigt och privat.

Jag fått möjlighet att prova Cliniderms rengörningsmjölk, dagcreme och serum. Varje enskild produkt innehåller ingridienser som aktivt stärker och skyddar huden såsom antioxidanter, fuktbindare och milt rengörande tensider.

Ultrasoft Cleansing Milk är en lätt rengörningsmjölk som effektivt avlägnsar smuts och makeup samtidigt som den bevarar hudens fuktbarriär. Dagcremen Active Protection Day Creame innehåller antioxidanter som skydd mot skadliga fria radikaler och Age Delay Serum som omedelbart ger jämnare och slätare hy samt ökad spänst och eleasticitet över tiden.

Det ska bli väldigt spännande att prova dessa produkter och se om de håller vad de lovar! Det passar ju speciellt bra att buzza om dem nu, när vi verkligen får känna på vårt nordiska klimat och huden får många påfrestningar. Förra året fick jag köldeksem på händer och hals. Antagligen för att huden var så torr. Hoppas att få slippa dem den här vintern! 

Jag har änså länge bara hunnit prova produkterna lite grann men under tiden jag testar dem kommer det fler recensioner!
 

Narnia 3Vilken tur att man inte går helt på recensioner, enligt dem i tidningarna, skulle Narnia 3 vara en ganska trist historia.

Men vilken fantastisk avslutning på denna förtrollande sagan om äventyr, frestelser och att inte tappa hoppet och tron!

Änglagård -tredje gången gillt

Hajade till i biosalongen då jag såg ett bekant ansikte i öppningsscenen. Det var faktiskt inte en av skådespelarna som jag kände igen, även om det finns väl så många kända ansikten där, utan en lokal bekant. Satt även och småfnissade när pappas vän skymtades i bakspegeln på en bil och i en scen är en tidigare klasskamrat stand in för Helena Bergström. Visst är det fantastiskt att se en film med både bekanta människor och miljöer! 

Alice, Fannys dotter, som är 15 år och har fått nog av att inte veta någonting om sin historia. Till sist inser hennes mamma att det är bäst att åka hem till byn igen för att reda upp det här med vem som är pappa till vem en gång för alla

Vackra bilder på en varm idyllisk landsbygdssommar, känns väldigt underhållande i vintermörkret!

vyssan lull

Vyssan lull för tankarna till en mycket älskad och tröstande barnvisa men det är även namnet på den tredje boken i Hammarbyserien och uppföljaren till Pepparkakshuset och Mamma, pappa, barn.

Två små barn som ser ut som att de sover, men som tyvärr inte har sövts av en älskad godnatt visa, hittas avrättade tillsammans med sin mamma i deras lägenhet. Polisen hittar inga spår efter gärningsmannen och frågorna blir bara fler. Varför lever barnens svenske far isolerat, nästan utan kontakt med omvärlden? Och hur kunde kvinnan, på de små summor hon tjänade på svartstädning, ha råd med en lägenhet värd flera miljoner?

Berättelsen har sin upprinnelse i någonting som hände för länge sedan, när ett ungt par en solig majdag stannar till med bilen vid en kiosk för att köpa lördagsgodis till de två små pojkar som leker i baksätet.

Vyssan lull och handlar om skuld, och hur den påverkar människor även efter att de är borta.

Blodläge


Genom kalkstenen vid den öländska kusten löper blodläget, ett mörkrött stråk förr sades vara förstenat blod från en strid mellan trollen i berget och älvorna på alvaret.


Gerlof Davidsson, den gamle sjökaptenen, som vi lärde känna i Skumtimmen, har återvänt från sjukhemmet till sin lilla stuga på norra Öland. Han vill klara sig själv och kunna njuta av vårvinden i sin vilstol i den lilla stugträdgården. Stenvik, byn där han har levt sitt liv, har förändrats mycket sedan Gerlof var ung och senaste förändringen i byn är två nya lyxvillor som står sida vid sida vid stenbrottet. Vid påsk flyttar de nya grannarna in. Men bakom den lyxiga fasaden finns mer än vad ögat först kan se och misstänksamhet gror bakom väggarna. Den här våren kommer flera personers liv att förändras för alltid.

Trots en gammal och skröplig kropp och sin sin bortgångna frus återupphittade dagböcker dras Gerlof  in i sina nya grannars liv i en gåtfull historia där gamla synder verkar straffas av en okänd hämnare.

Blodläge är den tredje fristående spänningsromanen av Johan Theorin. Liksom föregångarna Skumtimmen och Nattfåk är det en berättelse om konflikter mellan gammalt och nytt, mellan öbor och fastlänningar, mellan traditioner och turism, och om hur nästan bortglömd folktro bryter in i det moderna samhället.Skumtimmen
Julens ledighet har verkligen varit ett tillfälle att ladda batterierna och vila ut.
Jag har passat på att läsa mina julklappsböcker. Väldigt bra alla tre! Första boken ut som jag
vill rekommendera är Skumtimmen av Johan Theorin.

I äldre tider innan vi satt var och en vid våra laptops eller framför Tv:n samlades man i stugorna på det blåsiga Öland, just i den stunden när skymningen faller men ljuset fortfarande dröjer sig kvar. Då berättade de äldre kusliga historier om andar och väsen och annat småfolk. Någon som ofta dök upp i de lite mordernare skrönorna var Nils Kant. Mannen, som en gång satte skräck i en hel bygd. Men nu, död och begraven sedan länge.  

Trots detta finns det ändå de som säger sig har sett Nils Kant. Han påstås ibland vandra på det öländska alvaret i skymningstimman.

Sjökapten Gerlof Davidsson är en av de få som kan föra vidare historierna och skrönorna som han fick lyssna till som barn. En dag får han ett brev utan avsändare med posten. Brevet innehåller en liten pojkes sandal. En sandal som han känner igen som sitt barnbarn Jens lilla sko. Jens, som försvann för mer än tjugo år sedan en dimmig sensommardag i början av sjuttiotalet på norra Öland, utan några som helst spår. I dagar och veckor letade familjen, polisen och frivilliga efter honom.

Gerolf och hans dotter Julia, som motvilligt återvänder till sin barndoms ö och sin åldrige far, upptar sökandet efter vad som egentligen hände med Jens den där heta sommaren för så många år sedan.