Kallt så in i norden!!
Som buzzador har jag fått  möjligheten att prova en för mig helt ny hudvårdsserie, Cliniderm. Det är en ny generation hudvårdsprodukter - särskilt utvecklade för kvinnor i nordens unika behov. Vårt speciella klimat, med stora variationer i både temperatur och luftfuktighet, innebär stora påfrestningar för huden.
Vi lever dessutom i ett samhälle där livsstil ställer höga krav – både yrkesmässigt och privat.

Jag fått möjlighet att prova Cliniderms rengörningsmjölk, dagcreme och serum. Varje enskild produkt innehåller ingridienser som aktivt stärker och skyddar huden såsom antioxidanter, fuktbindare och milt rengörande tensider.

Ultrasoft Cleansing Milk är en lätt rengörningsmjölk som effektivt avlägnsar smuts och makeup samtidigt som den bevarar hudens fuktbarriär. Dagcremen Active Protection Day Creame innehåller antioxidanter som skydd mot skadliga fria radikaler och Age Delay Serum som omedelbart ger jämnare och slätare hy samt ökad spänst och eleasticitet över tiden.

Det ska bli väldigt spännande att prova dessa produkter och se om de håller vad de lovar! Det passar ju speciellt bra att buzza om dem nu, när vi verkligen får känna på vårt nordiska klimat och huden får många påfrestningar. Förra året fick jag köldeksem på händer och hals. Antagligen för att huden var så torr. Hoppas att få slippa dem den här vintern! 

Jag har änså länge bara hunnit prova produkterna lite grann men under tiden jag testar dem kommer det fler recensioner!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback