Ett litet snedsprång...

Är Denise Rudbergs deckardebut. Har tidigare läst hennes "chick-lit" böcker som storlek 37 och O.S.A. Men nu ger sig Rudberg in i en för henne helt ny genere. Elegant crime som hon kallar den. Det är kriminalhistorier i överklassmiljö, med tjusiga middagar och designkläder. På så sätt påminner genren om hennes tidigare böcker som också utspelar sig i bland de bemedlade i samhället, med makt, pengar, flärd och dekadens.


Läste på baksidan av boken att "Ett litet snedsprång" ska ingå i en deckarsvit som även SF har köpt filmrätterna till. Spännande!Finansman, Christopher Turin, hittas mördad utanför sin våning på Narvavägen i Stockholm. Marianne Jidhoff, nybliven änka och tjänstledig från sitt abete som åklagarsekreterare övertalas av sin chef att komma tillbaka och tillsammans den erfarna kriminalkommissarien Torsten Ehn ta sig an fallet. 

Brottet visar sig ha kopplingar till en märklig och sluten verksamhet som drivs i det tysta. En verksamhet dit bara de som är beredda att betala dyrt för sig har tillträde och får leva ut sina allra hemligaste fantasier...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback